Back

Pk-yritysten mentorointipäivä, Helsinki

Pk-yritysten mentorointipäivä, Helsinki
28-09-2017 - 28-09-2017

Kaipaatko ajatustenvaihtoa ja konkareiden näkemyksiä yrityksen kansainvälistymiseen liittyen? Tarjolla maksutonta yrityskohtaista sparrausta kansainvälistymiseen Nestoreilta.


NestorPartners ry on kokeneiden yritysjohtajien yhteisö, jonka jäsenet toimivat elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tehtävissä, hallituksen jäseninä, liiketoiminnan asiantuntijoina ja johdon mentoreina. Nestoreilla on monipuolinen ja laaja kokemus kansainvälisistä hankkeista eri aloilla. He ovat hoitaneet asiantuntija- ja neuvonantajatehtäviä useissa vienti- ja tuontihankkeissa EU-maissa, Venäjällä, Itä-Euroopassa, USA:ssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.


Pk-yritysten mentorointipäivässä 8-10 ensin ilmoittautunutta yritystä tapaa kullekin yritykselle parhaiten sopivan Nestorin reilun tunnin mittaisessa alkukeskustelussa ja saa mahdollisuuden jatkaa sparrausta päivän mittaisessa NestorKlinikassa myöhemmin. Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

Tilaisuuden järjestävät Helsingin seudun kauppakamari, Enterprise Europe Network ja Nestor Partners ry.


Aika: Torstaina 28.9.2017 reilun tunnin mittainen alkukeskustelu erikseen sovittavan aikataulun mukaan
Paikka: Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12, 00100 Helsinki.

 

1. Pk-yritysten mentorointipäivässä 28.9. käydään reilun tunnin mittainen luottamuksellinen alkukeskustelu yrityksen tarpeista koskien erityisesti kansainvälistymistä.

2. Alkukeskustelun jälkeen sparrausta jatketaan yhden päivän kestävässä maksuttomassa NestorKlinikkassa yrityksen omissa tiloissa erikseen sovittavana ajankohtana. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita.  Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yritykselle.

 

Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

 

NestorKlinikan jälkeen yritys voi halutessaan keskustella myös maksullisesta jatkotyöskentelystä Nestoreiden kanssa. Tässä yhteistyössä voidaan hyödyntää esimerkiksi Tekesin Innovaatioseteliä, Team Finland Explorer -rahoitusta tai hakea muuta vastaavaa yritystukea.


Toimi näin: Lähetä keskiviikkoon 20.9.2017 mennessä Helsingin seudun kauppakamarille osoitteeseen een@chamber.fi vapaamuotoinen, lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja ongelmasta/haasteesta josta haluat keskustella.
Nestorit valitsevat yritykselle parhaiten sopivan Nestorin tai Nestorit, ja tämän jälkeen sovitaan aika kauppakamarin tiloissa 28.9.2017 käytävälle tunnin alkukeskustelulle.  


Lisätietoa pk-yritysten mentorointipäivästä:

Asiantuntija Johanna Marin-Hyppönen, puh. 2286 0306 tai johanna.marin-hypponen@chamber.fi
Päällikkö Maija Kärkäs, puh. 2286 0301 tai maija.karkas@chamber.fi
Lisätietoa Nestoreista http://www.nestorpartners.org/